Yritys

Larabe Oy on vuonna 1993 perustettu rakennusalan yritys. Tarjoamme uudisrakentamisen palveluja aliurakointina pääkaupunkiseudun rakennusliikkeille ja pientalorakentajille. Toimintamme perustuu luotettavaan ja laadukkaaseen yhteistyöhön kumppaniemme toimitusketjussa.

Tarjonnassamme on monipuolisia ratkaisuja erilaisiin rakennusalan tarpeisiin. Laraben keskeisintä osaamista ovat laudoitus-, raudoitus-, betonointi-, elementtiasennus- ja mittaustyöt. Koulutetut rakennusalan ammattilaisemme tekevät myös kirvesmiestöitä ammattitaidolla. Räätälöimme palvelumme aina asiakaskohtaisesti. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja luomme asiakkaidemme kanssa yhteistyömalleja niin pientalojen kuin suurien rakennuskohteiden toteuttamiseen.

Työn eri vaiheiden saumaton yhdistäminen ja asiakkaiden tarpeisiin vastaaminen ovat palvelumme tärkeimpiä lähtökohtia.

Toteutamme uudisrakentamiskohteet kilpailukykyisesti ja kustannustehokkaasti hyvän laadun ja asiakaspalvelun säilyttäen. Toimintamme tavoitteena on pitkäkestoiset ja molemmin puolin hyvin toimivat kumppanisuhteet. Tästä toimivana osoituksena ovat pitkät ja hyvät asiakassuhteet suurien rakennusyritysten kanssa.