Mittauspalvelut

Mittauspalvelu ammattitaidolla. Larabe Oy:n mittauspalvelu tarjoaa käyttöösi kaikki tarvitsemasi palvelut saman katon alta.

Yrityksemme tarjoama mittauspalvelu on käytettävissäsi kohteen koosta riippumatta. Mittauspalveluissamme teitä palvelee 2 mittamiestä. Mittaustöissä aikataulumme on joustava ja tehokas. Toimialuettamme on koko pääkaupunkiseutu.

Mittauspalveluun kuuluu tänä päivänä kaikki mihin ennen tarvittiin mittanauhaa ja vatupassia. Erona aikaisempiin menetelmiin on, että nykyaikaisella täkymetrillä mittauksen kustannustehokkuus, tarkkuus, varmuus ja nopeus ovat omaa luokkaansa.

Laraben mittauspalvelu takaa luotettavan ja ammattitaitoisen palvelun niin isoissa kuin pienissä kohteissa. Tarjoamme rakennus- ja infrateknisiä mittauksia sekä maastokartoituksia.

Kalustomme mittauksissa on nykyaikaiset robottitakymetrit Trimble S6 ja Trimble Gnss-rover R8 kulloiseenkin työvaiheeseen sopivaa kalustoa käyttäen. Tarketietojen luovutus suunnittelijoille/kunnille 3D-Win formaateilla.

Rakennusmittaus

Tilaa rakennusmittaus mittausalan ammattilaiselta Larabelta. Yrityksemme suorittama rakennusmittaus on suunnattu kaikille rakentajille, urakoitsijoille ja rakennuttajille. Olitpa sitten pientalorakentaja tai iso toimija, pystymme palvelemaan sinua kaikissa mittausteknisissä asioissa.

Tarkkuutta vaativa rakennusmittaus on syytä teettää ammattilaisella, jolloin vaaditut mittauksiin liittyvät työt saadaan tehtyä kustannustehokkaasti, nopeasti ja kerralla oikein. Nykyisten rakennusmenetelmien takia rakennusmittausten tulee olla hyvin tarkkoja ja ne pitää pystyä tekemään nopealla aikataululla. Esimerkiksi elementtirakentaminen vaatii tarkat mitat jo ennen itse rakentamisen aloittamista. Voimme vastata näihin haasteisiin nykyaikaisella mittauskalustollamme ja tehokkaalla mittamies tiimillämme. Rakennusmittaus suoritetaan käyttäen nykyaikaista ja tarkkaa takymetriä, tarkkavaaituskojeita sekä muita nykyaikaisia rakennusmittauslaitteita.

Maanmittaus

Maanmittaus ja siihen liittyvät kartoitukset onnistuvat Laraben ammattilaisten toimesta nopeasti ja vankalla osaamisella. Alana maanmittaus on jatkuvasti kehittyvä ala ja samoin kehittyy myös siinä käytetyt mittaustekniikat. Meiltä saat kaikki maa- ja infrapuolen mittaustyöt nykyaikaisella robotti- ja GPS-kalustolla.

Teemme kaikkia kunnallistekniikkaan ja tiehankkeisiin liittyviä mittaustöitä.  Suoritamme myös lohkomiset, lohkomisessa kiinteistöstä tai tontista lohkotaan maa-alue ja se erotetaan omaksi kiinteistökseen tai tontikseen. Lohkominen tulee yleensä ajankohtaiseksi kiinteistökauppojen yhteydessä ja perintöasioissa.

Toteutamme mm. maastomallien mittaukset sekä pohjakartat.

 

Suunnitteluohjelmistot

Suunnittelutyöt suoritamme käyttämällä 3D-Win, CADS Planner Geo XY ja Mmies ohjelmistoja.

Kysy rohkeasti kuinka mittauspalvelumme voivat palvella juuri teitä. Ota yhteyttä.